Tweede Kerstdag

GEOPEND | 9-16 uur

26 december 2022

Weerselose Markt

Laat het kerstdiner zakken door er even lekker op uit te gaan!

26 december 2022
Tweede Kerstdag
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

2e Kerstdag

Op 2e Kerstdag vindt er een extra markt plaats.  Op ons 20.000 m2 grote marktterrein en in de 3.000 m2 grote verwarmde hal staan honderden kramen vol verkoopwaar. De markt is compleet gehuld in kerstsfeer. Snuffel rond tussen de vele kramen en ervaar het kerstgevoel met de klanken van de midwinterhoorn, de warmte van vuur en de gezelligheid van live muziek. De Weerselose Markt is op 2e Kerstdag tussen 09:00 en 16:00 uur een gezellig uitje voor het hele gezin!

Programma

Op 2e Kerstdag staat het programma van de Weerselose Markt weer bomvol, naast de mooi ingerichte kramen met verkoopwaar kun je ook het volgende tegenkomen tijdens een bezoekje aan de Weerselose Markt op 26 december:

De Midwinterhoornblazers Weerselo houden graag deze eeuwenoude traditie in ere met blazers van jong en oud. Tijdens de markt kun je ze overal op de markt tegenkomen, maar ook als je ze niet ziet kun je ze horen want de blazers spelen het vraag en antwoord spel. Wil je precies weten hoe dit werkt, vraag het gerust 1 van de spelers! De warme klanken van de Midwinterhoorn zijn de perfecte aankleding tijdens de kerstmarkt.

Kerstman

De kerstman loopt op de markt en heeft voor de kinderen een versnapering bij zich, ook kun je met hem op de foto.

Kerstsfeer

Het marktterrein wordt compleet in kerst aangekleed, op Tweede Kerstdag zijn er buiten allerlei vuurkorven en Zweedse fakkels waaraan je je lekker kunt opwarmen.

Kersthuisje

In het kersthuisje is Glühwein en warme chocomel (met slagroom) te verkrijgen.

Kinderspeelparadijs

Voor de kinderen is er een kinderspeelparadijs aanwezig met een springkussen.

Blikgooien

Voor de kinderen is er gratis blikgooien, altijd prijs!

Live Kerstmuziek

Onder het genot van een glaasje Glühwein kunt u luisteren naar live muziek.

Woonkamer van de Kerstman

De Kerstman heeft dit jaar op Tweede Kerstdag zijn woonkamer verplaatst naar de Weerselose Markt. Ter plekke staan er aangegeven tijdstippen waarop je samen met hem op de foto kunt. Leuk detail: de inrichting van de Kerstman zijn woonkamer is ook te koop!

Kramen

Vergeet niet dat er naast het programma ook veel kramen te vinden zijn met een reuze breed aanbod van zowel nieuwe als gebruikte spullen.

Bezoeken

Entree: €3,- per persoon

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

Parkeren is gratis en kan op het uitgestrekte
parkeerterrein aan de overkant van
de Weerselose Markt.

Verkopen

Op de Weerselose Markt is het toegestaan zowel nieuwe als gebruikte goederen te verkopen, klik hier voor de markt spelregels.

Een standplaats inclusief twee gratis
overdekte kramen kost €20,-
klik hier om een standplaats te reserveren