MILITARIABEURS

Zondag

13 oktober 2019

12:00 – 16:30 uur

Weerselose Markt

1.000 bommen en granaten!

Wat een mooi programma staat er voor zondag 13 oktober 2019 gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 13 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs, wat is hier zoal te zien?

LVT

Legervoertuigen Vereniging Twente komt op bezoek met een aantal legervoertuigen, net als vorig jaar belooft dit weer een spectaculaire middag te worden!

Militariabeurs

Op de militariabeurs is er ruimte voor koop en verkoop van militaire spullen, te denken aan hulzen, helmen, slaapzakken, handschoenen, munitie tasjes, etc.

Begin 2015 zijn zij begonnen met de oprichting van een tamboerkorps. Niet een “gewoon” tamboerkorps maar een team van mannen die normen en waarden en een militaire discipline hoog achten en dit respecteren. Waarom militaire discipline? Omdat ze een semi militair tamboerkorps willen zijn, met als uniform een Battle Dress (replica) van de Airborne Division (Engeland) uit de Tweede Wereldoorlog. Op zondagmiddag 13 oktober kun je hen zien spelen op de militariabeurs in Weerselo.

Deelname

Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief  twee gratis overdekte kramen kost €15,-, klik hier om een standplaats te reserveren.

In alle voorgaande edities liet het weer het perfect toe om de militariabeurs buiten plaatst te laten vinden, mocht het weer  op 13 oktober 2019 tegenvallen dan worden de stands naar de overdekte markthal verplaatst.

Schrijf je vóór zaterdag 12 oktober in via het contactformulier of via eline@weerselosemarkt.nl

Militariabeurs bezoeken

De militariabeurs bezoeken is voor jong & oud, voor verzamelaars maar ook voor een interessant dagje uit!

De Entree is €1,- per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren op 1 van onze uitgestrekte parkeerplaatsen naast en tegenover het marktterein.

Militariabeurs Weerselose Markt 14 oktober 2018
Militariabeurs
13/10/2018
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Verkopen op de Militariabeurs

Deelnemen aan de Militariabeurs is mogelijk, een grondplaats inclusief 2 overdekte kramen kost €15,-.

Klik hier om direct naar het reserveringsformulier* te gaan.

Kom je met een legervoertuig en wil je deze showen of verkopen? Kom en krijg gratis entree!

*reserveringen voor standplaatsen lopen via www.weerselosemarkt.nl
Loading...

Veelgestelde vragen

Onderstaand staan veelgestelde vragen, staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier:

De Militariabeurs is voor alle leeftijden toegankelijk, cool voor kinderen is dat ze uiteraard met elk legervoertuig op de foto kunnen. Daarnaast zijn de leden van de LVT aanwezig die bijzondere verhalen vertellen over de voertuigen.

De toegang bedraagt €1,- per persoon, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De militariabeurs is het thema naast onze reguliere markt, er is dus niet alleen militariabeurs.

De militariabeurs is op zondag 13 oktober 2019 geopend van 12 tot 16.30 uur

Weerselose Markt

Bornsestraat 14

7595 LG Weerselo

Het is toegestaan uw hond mee te nemen naar de Weerselose Markt, ziet u er a.u.b. op toe dat de hond aangelijnd is en eventuele behoeftes worden opgeruimd.

Iedere zondagsmarkt heeft een ander “thema”, een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet voor dit thema. Naast het thema vindt er ook de reguliere markt plaats, het aanbod wat men op de zaterdagsmarkten vindt kan ook zondags gevonden worden.

Iedereen kan voor 1 dag koopman zijn op de Weerselose Markt, het is dan niet vanzelfsprekend dat er bij iedere standplaatshouder gepind kan worden. Daarentegen zijn er wel meerdere verkoop plaatsen met pin mogelijkheden

De Weerselose Markt is zowel een binnen- als buitenmarkt, veel plaatsen zijn buiten ook overdekt dus de Weerselose Markt is geschikt om met elk type weer te bezoeken.

Klik hier om direct naar ons boekingsformulier te gaan. Ook kunt u reserveren door langs te komen op donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur of zaterdags onder markttijd.
Telefonisch reserveren is niet mogelijk.
Het is echter niet verplicht om een plaats te reserveren, er is altijd plaats.

Dat kan zeker, er is altijd plaats op de Weerselose Markt. U kunt op onze website online reserveren maar u kunt ook gewoon komen zonder te reserveren, adviestijd zondagsmarkt: 11.00 uur.

Deelnemers aan de militariabeurs kunnen, mits van tevoren gereserveerd, de auto op de grondplaatsen (achter de kramen) parkeren.

Klik op de plattegrond voor een routebeschrijving.

Contactformulier

Wilt u deelnemen of heeft u andere vragen over de militariabeurs, vul dan onderstaand contactformulier in:

Adres

Weerselose Markt
Bornsestraat 14
7595 LG Weerselo

Tel.: 0541-661640
Fax.: 0541-661600