MILITARIABEURS

Zondag

9 oktober 2022

12:00 – 16:30 uur

Weerselose Markt

1.000 bommen en granaten!

Wat een mooi programma staat er voor zondag 9 oktober 2022 gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 9 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs, wat is hier zoal te zien?

LVT

Legervoertuigen Vereniging Twente komt op bezoek met een aantal legervoertuigen, net als vorige edities belooft dit weer een spectaculaire middag te worden!

Militariabeurs

Op de militariabeurs is er ruimte voor koop en verkoop van militaire spullen, te denken aan hulzen, helmen, slaapzakken, handschoenen, munitie tasjes, etc.

Begin 2015 zijn zij begonnen met de oprichting van een tamboerkorps. Niet een “gewoon” tamboerkorps maar een team van mannen die normen en waarden en een militaire discipline hoog achten en dit respecteren. Waarom militaire discipline? Omdat ze een semi militair tamboerkorps willen zijn, met als uniform een Battle Dress (replica) van de Airborne Division (Engeland) uit de Tweede Wereldoorlog. Op zondagmiddag 9 oktober kun je hen zien spelen op de militariabeurs in Weerselo.

Deelname

Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief twee gratis overdekte kramen kost €20,-, klik hier om een standplaats te reserveren.

In alle voorgaande edities liet het weer het perfect toe om de militariabeurs buiten plaatst te laten vinden, mocht het weer  op 9 oktober 2022 tegenvallen dan worden de stands naar de overdekte markthal verplaatst.

Schrijf je vóór zaterdag 8 oktober in via het contactformulier of via eline@weerselosemarkt.nl

Militariabeurs bezoeken

De militariabeurs bezoeken is voor jong & oud, voor verzamelaars maar ook voor een interessant dagje uit!

De Entree is €3,- per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren op 1 van onze uitgestrekte parkeerplaatsen naast en tegenover het marktterrein.

Militariabeurs Weerselose Markt 14 oktober 2018
Militariabeurs
09/10/2022
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Verkopen op de Militariabeurs

Deelnemen aan de Militariabeurs is mogelijk, een grondplaats inclusief 2 overdekte kramen kost €20,-.

Klik hier om direct naar het reserveringsformulier* te gaan.

Kom je met een legervoertuig en wil je deze showen of verkopen? Kom en krijg gratis entree!

*reserveringen voor standplaatsen lopen via www.weerselosemarkt.nl
FAQ items aan het laden...

Foto’s Militariabeurs 2019/2020