Zondag

11 juni 2023

9 juli 2023

13 augustus 2023

12:00 – 16:30 uur

Weerselose Markt

Kinderrommelmarkt

Op zondag 14 augustus wordt een deel van de markt omgedoopt tot kindermarkt. Hierop mogen ouders met kinderen tot 12 jaar kosteloos hun spullen aanbieden tussen 12:00 en 16:30 uur.

Je hebt deze zomer flink je kamer opgeruimd? Of je hebt veel speelgoed, kleding en andere spullen die je eigenlijk ontgroeid bent? Gun deze spullen een tweede leven en kom gratis naar de kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt! Verkoop vanaf een kleedje (of overdekte kraam als het weer niet meezit) en houd er een leuke zakcent aan over.

Reserveren is verplicht, schrijf je vóór zaterdag 13 augustus in middels het contactformulier (klik hier).

Lees ook even de regels voor deze speciale kindermarkt.

14/08/2022
Kinderrommelmarkt
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Kom gratis met je ouder(s) je oude speelgoed verkopen!

Om deel te nemen aan de kinderrommelmarkt moet je je even registreren via ons contactformulier.

Als je je hebt aangemeld ontvang je via de e-mail van ons een bevestiging, uiterlijk 2 dagen voor de betreffende marktdag ontvang je een bevestigingsmail met daarin het grondplaatsnummer vermeld. Als je de bevestigingsmail meeneemt en laat zien aan 1 van onze medewerkers op de marktdag waarvoor je je hebt aangemeld kun je gratis naar binnen.

KINDERROMMELMARKT SPELREGELS

 • Inschrijven voor de kindermarkt is verplicht; anders dan normaal op de Weerselose Markt kunt u niet zonder reservering komen.

 • De verkoop start om 12.00 uur. Deelnemende verkopers dienen zich om 11.00 uur te melden voor het hek bij de ingang van de markt (meest rechtse ingang).

 • U kunt zich inschrijven middels het digitale inschrijfformulier dat te vinden is onderaan deze website of klik hier. U ontvangt uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de markt een grondplaatsnummer per e-mail. Deze e-mail dient bij aankomst om 11.00 uur getoond te worden aan medewerkers van de organisatie.

 • Er mag maximaal €5,- per artikel worden gevraagd.

 • Zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf is het verboden om: consumptiegoederen te verkopen en foto’s/video’s te maken. Hiervoor geldt een aparte regelgeving.

 • Verkoop dient vanaf een kleedje plaats te vinden, niet vanuit de auto of aanhanger (bij slecht weer worden voorzieningen getroffen).

 • Een gratis reservering bestaat uit: toegang met maximaal 1 auto met 2 ouders en 4 kinderen tot 12 jaar.

 • De auto kan tijdens de markt bij het verkoopkleed blijven staan.

 • Het kinderplein is bedoeld voor verkoop door en voor kinderen, derhalve dient er ten allen tijde minimaal 1 kind aanwezig te zijn op de verkoopplaats. Kind(eren) en ouder(s) dienen tot 16.30 uur aanwezig te blijven. Er mag echter vanaf 16.00 uur begonnen worden met inpakken. Vanaf 16.00 uur mag er ook gereden worden met auto’s, ouders dienen hierbij op de kinderen te letten.

 • Deelname op eigen risico.

 • Kind(eren) en ouder(s) dienen de plaats na de markt weer op te leveren zoals men die ’s ochtends bij aanvang aangetroffen heeft. Er mogen geen spullen achterblijven.

Kinderrommelmarkt bezoeken

Entree voor de Weerselose Markt is:

Zondag 14 augustus: €3,- per persoon

{ Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree }

“Geen paniek als het weer op de dag zelf even niet mee zit, wij zorgen voor passende oplossingen zodat je alsnog droog je spullen kunt verkopen.”

{ Bijvoorbeeld overdekte kramen of binnen kramen }

Foto’s

Alle foto’s op deze website zijn van eerdere edities van de Kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt

Programma

Naast al het kinderrommelmarkt gebeuren is er ook plaats voor andere highlights:

Ander thema zondag 14 augustus

Op zondag 14 augustus staat er naast de kinderrommelmarkt en de reguliere markt nog een thema centraal:

Bromfiets- en motorenmarkt

Klik op de flyer om rechtstreeks naar deze speciale websites over de bromfietsenmarkt te gaan.

Bromfietsmarkt Weerselose Markt

Weerselose Markt

Iedere zondagsmarkt heeft een ander “thema” , een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet voor dit thema. Naast het thema vindt er ook de reguliere markt plaats, het aanbod wat men op de zaterdagsmarkten vindt kan ook zondags gevonden worden.