Zondag

8 augustus 2021

12:00 – 17:00 uur

Weerselose Markt

Klik hier voor: Aangescherpte spelregels BEZOEKERS vanwege COVID-19
Klik hier voor: Aangescherpte spelregels STANDPLAATSHOUDERS vanwege COVID-19

Kinderrommelmarkt

Op zondag 8 augustus wordt een deel van de markt omgedoopt tot kindermarkt. Hierop mogen ouders met kinderen tot 12 jaar kosteloos hun spullen aanbieden tussen 12:00 en 17:00 uur.

Je hebt deze zomer flink je kamer opgeruimd? Of je hebt veel speelgoed, kleding en andere spullen die je eigenlijk ontgroeid bent? Gun deze spullen een tweede leven en kom gratis naar de kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt! Verkoop vanaf een kleedje (of overdekte kraam als het weer niet meezit) en houd er een leuke zakcent aan over.

Reserveren is verplicht, schrijf je vóór zaterdag 7 augustus in middels het contactformulier (klik hier).

Lees ook even de regels voor deze speciale kindermarkt.

08/08/2021
Kinderrommelmarkt
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Kom gratis met je ouder(s) je oude speelgoed verkopen!

Om deel te nemen aan de kinderrommelmarkt moet je je even registreren via ons contactformulier.

Als je je hebt aangemeld ontvang je via de e-mail van ons een bevestiging, uiterlijk 2 dagen voor de betreffende marktdag ontvang je een bevestigingsmail met daarin het grondplaatsnummer vermeld. Als je de bevestigingsmail meeneemt en laat zien aan 1 van onze medewerkers op de marktdag waarvoor je je hebt aangemeld kun je gratis naar binnen.

KINDERROMMELMARKT SPELREGELS

 • Inschrijven voor de kindermarkt is verplicht; anders dan normaal op de Weerselose Markt kunt u niet zonder reservering komen.

 • De verkoop start om 12.00 uur. Deelnemende verkopers dienen zich om 11.00 uur te melden voor het hek bij de ingang van de markt (meest rechtse ingang).

 • U kunt zich inschrijven middels het digitale inschrijfformulier dat te vinden is onderaan deze website of klik hier. U ontvangt uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de markt een grondplaatsnummer per e-mail. Deze e-mail dient bij aankomst om 11.00 uur getoond te worden aan medewerkers van de organisatie.

 • Er mag maximaal €5,- per artikel worden gevraagd.

 • Zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf is het verboden om: consumptiegoederen te verkopen en foto’s/video’s te maken. Hiervoor geldt een aparte regelgeving.

 • Verkoop dient vanaf een kleedje plaats te vinden, niet vanuit de auto of aanhanger (bij slecht weer worden voorzieningen getroffen).

 • Een gratis reservering bestaat uit: toegang met maximaal 1 auto met 2 ouders en 4 kinderen tot 12 jaar.

 • De auto kan tijdens de markt bij het verkoopkleed blijven staan.

 • Het kinderplein is bedoeld voor verkoop door en voor kinderen, derhalve dient er ten allen tijde minimaal 1 kind aanwezig te zijn op de verkoopplaats. Kind(eren) en ouder(s) dienen tot 16.30 uur aanwezig te blijven. Er mag echter vanaf 16.00 uur begonnen worden met inpakken. Vanaf 16.00 uur mag er ook gereden worden met auto’s, ouders dienen hierbij op de kinderen te letten.

 • Deelname op eigen risico.

 • Kind(eren) en ouder(s) dienen de plaats na de markt weer op te leveren zoals men die ’s ochtends bij aanvang aangetroffen heeft. Er mogen geen spullen achterblijven.

Reserveer een gratis kinderrommelmarkt grondplaats

Aangepaste spelregels standplaatshouder vanwege COVID-19

Bovenop de huidige marktspelregels zijn wij genoodzaakt vanwege het COVID-19 een aantal spelregels toe te voegen, wij vragen u vriendelijk deze regels in acht te nemen zodat we met z’n allen de Weerselose Markt geopend kunnen houden:

 • Houdt altijd van iedereen 1,5 meter afstand (uitgezonderd familieleden), ook van de collega standhouders.

 • Standhouder dient om 12.00 uur compleet uitgepakt en achter de verkoopplek te staan, standhouder komt niet op de bezoekerspaden.

 • Na 12.00 uur mag er niet meer met vervoersmiddelen over het terrein gereden worden, standhouders dienen voor 11.45 uur aanwezig te zijn. Standhouders die na 12.00 uur komen krijgen geen toegang meer tot het terrein.

 • Het marktterrein is door de organisatie ingericht op de 1.5 meter situatie, standhouders mogen niet met de kramen gaan schuiven.

 • Standhouders met een winkel dienen een 1 richtingsweg in hun winkel aan te brengen, verkoper moet zelf toezicht houden wanneer er teveel bezoekers in de winkel zijn.

 • In de toiletten kunnen standhouders de handen wassen, voor eigen persoonlijke hygiëne wordt aangeraden zelf desinfectie spullen mee te nemen.

 • Houd de voorgeschreven inpaktijden aan, zolang er nog bezoekers rondlopen mag er niet ingepakt worden. Inpaktijden op zondag 11 juli: 16.30 uur.

 • Alle standhouders dienen toezicht te houden op de naleving van de voorgeschreven regels en dienen elkaar er ook op aan te spreken bij overtreding.

 • Volg te allen tijde de aanwijzingen op van onze medewerkers.

 • Blijft u thuis als u of uw huisgenoten ziek en/of verkouden zijn.

Kinderrommelmarkt bezoeken

Entree voor de Weerselose Markt is:

Zondag 8 augustus: €3,- per persoon

{ Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree }

Aangepaste spelregels bezoekers vanwege COVID-19

Bovenop de huidige marktspelregels zijn wij genoodzaakt vanwege het COVID-19 een aantal spelregels toe te voegen, wij vragen u vriendelijk deze regels in acht te nemen zodat we met z’n allen de Weerselose Markt geopend kunnen houden:

 • Houdt altijd van iedereen 1,5 meter afstand (uitgezonderd familieleden uit hetzelfde huishouden).

 • Alle bezoekers kunnen pas na 12.00 uur naar binnen.

 • Pinnen is bij veel standhouders en bij de ingang niet mogelijk (neem hiervoor contant -gepast- geld mee).

 • Op veel plaatsen (ook de winkels) geldt een 1 richtingverkeer, dit staat ter plekke aangegeven, u dient zich hieraan te houden.

 • Kom niet bij de verkopers achter de kraam.

 • Voor uw persoonlijke hygiëne kunt u bij de in- en uitgangen uw handen desinfecteren.

 • Het marktterrein is zo groot dat iedere bezoeker 1,5 meter afstand kan bewaren.

 • Raak als bezoeker enkel hetgeen aan wat u wilt kopen. Onnodig aanraken is verboden.

 • Mocht het weerbeeld regen voorspellen zorg dat u tijdens het bezoek dan een paraplu meeneemt, zorg ervoor dat u ook tijdens minder goed weer afstand houdt.

 • Volg te allen tijde de aanwijzingen op van onze medewerkers.

 • Blijft u thuis als u of uw huisgenoten ziek en/of verkouden zijn.

“Geen paniek als het weer op de dag zelf even niet mee zit, wij zorgen voor passende oplossingen zodat je alsnog droog je spullen kunt verkopen.”

{ Bijvoorbeeld overdekte kramen of binnen kramen }

Reserveer een gratis kinderrommelmarkt grondplaats

Foto’s

Alle foto’s op deze website zijn van eerdere edities van de Kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt

Programma

Naast al het kinderrommelmarkt gebeuren is er ook plaats voor andere highlights:

Ander thema zondag 8 augustus

Op zondag 8 augustus staat er naast de kinderrommelmarkt en de reguliere markt nog een thema centraal:

Bromfiets- en motorenmarkt

Klik op de flyer om rechtstreeks naar deze speciale websites over de boekenmarkt te gaan.

Bromfietsmarkt Weerselose Markt

Weerselose Markt

Iedere zondagsmarkt heeft een ander “thema” , een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet voor dit thema. Naast het thema vindt er ook de reguliere markt plaats, het aanbod wat men op de zaterdagsmarkten vindt kan ook zondags gevonden worden.

Bezoeken

Verkopen

Johan Weernink

Demonstratie Cranio Sacraal Therapie

Bekend van de markt demonstreert Johan Weernink op zondag 8 augustus zijn kracht en kunde met een demonstratie van Cranio Sacraal Therapie. Tevens komt Marieke Breukers mee, zij is ook Cranio Sacraal Therapeut en samen kunnen ze nog beter demonstreren wat precies Cranio Sacraal Therapie is. Ervaar het zelf en neem geheel kosteloos deel aan de demonstraties!

Marieke Breukers

Marieke Breukers is craniosacraal therapeut en tevens ook fysiotherapeut en energetisch therapeut, zij demonstreert zondag 8 augustus ook wat nou precies craniosacraal therapie exact is. Zie hiernaast foto’s van haar praktijk.

De Weerselose Markt is het gehele jaar door geopend op zaterdag van 8.30 – 14.00 uur.

Naast de zaterdagsmarkten zijn we ook regelmatig geopend op zondag en speciale feestdagen. Op deze extra geopende marktdagen vindt er altijd de reguliere markt plaats, op onze zondagsmarkten staat er naast de reguliere markt altijd een thema centraal, er wordt dan extra aandacht gevestigd op dat specifieke thema.

Klik hier om naar het overzicht te gaan van al onze marktdagen, op deze website kan er meer informatie gevonden worden over de specifieke themamarkten, ieder thema heeft zijn eigen website met de daarbij horende informatie.

Events Weerselose Markt
Route Weerselose Markt

Klik op de plattegrond voor een routebeschrijving.

Contactformulier

Wilt u deelnemen of heeft u andere vragen over de kinderrommelmarkt, vul dan onderstaand contactformulier in: