CD- EN PLATENBEURS

ZONDAG

13 NOVEMBER 2022

12:00 – 16:00 uur

13/11/2022
Cd- en Platenbeurs
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Op deze website vind je alle informatie over de cd en platenbeurs op zondag 13 november 2022.

Scroll of swipe naar beneden en je komt alle informatie over de CD- en Platenbeurs tegen.

Heb je de hele website bekeken maar toch nog op sommige vragen geen antwoord gevonden? Laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op: 0541-661640.

Tot ziens op zondag 13 november 2022!

Team-Weerselose Markt

CD- en Platenbeurs

Zondag 13 november 2022

Voor zondag 13 november zoekt de Weerselose Markt, naast de reguliere markt, standplaatshouders welke willen deelnemen aan de platen- en cd-markt. De platenmarkt wordt gehouden op de Weerselose Markt, hier wordt een apart gedeelte vrijgemaakt voor verkopers van platen en/of cd’s.

Op de platenbeurs mogen LP’s / vinyl, CD’s, singles, DVD’s, cassette’s, radio’s, boeken, posters, tijdschriften etc. verkocht worden; alles wat te maken heeft met muziek. Van Utrecht tot Enschede en van Groningen tot Maastricht, iedereen is welkom!

Deelnemen is mogelijk; een standplaats voor verkoop kost €15,- inclusief 2 gratis (binnen) kramen. Een kraam meet 3 meter. Vermeld bij de boeking a.u.b. dat het om verkoop op de platenmarkt gaat.

CD- EN PLATENBEURS BEZOEKEN

De cd- en platenbeurs bezoeken is voor jong & oud, voor verzamelaars maar ook voor een interessant dagje uit!

De Entree is €3,- per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren op 1 van onze uitgestrekte parkeerplaatsen naast en tegenover het marktterein.

Foto’s van eerdere edities

Veelgestelde vragen

Onderstaand staan veelgestelde vragen, klik op + voor het antwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier:

De cd en platenbeurs is voor alle leeftijden toegankelijk, cool voor kinderen is dat er ook een kinderspeelparadijs met springkussen aanwezig is.

De toegang bedraagt €3,- per persoon, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De cd en platenbeurs is het thema naast onze reguliere markt, er is dus niet alleen CD- en Platenbeurs. 

De cd- en platenbeurs is op zondag 13 november 2022 geopend van 12.00 tot 16.00 uur

Weerselose Markt

Bornsestraat 14

7595 LG Weerselo

Het is toegestaan uw hond mee te nemen naar de Weerselose Markt, ziet u er a.u.b. op toe dat de hond aangelijnd is en eventuele behoeftes worden opgeruimd.