CD- EN PLATENBEURS

ZONDAG

8 NOVEMBER 2020

12:00 – 16:00 uur

08/11/2020
Cd- en Platenbeurs
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Op deze website vind je alle informatie over de cd en platenbeurs op zondag 8 november 2020.

Wanneer je gebruik maakt van onderstaand menu rol je direct naar het punt waarvoor je informatie zoekt. Wil je alle informatie op deze website bekijken? scroll of swipe naar beneden en je komt alle informatie tegen.

Heb je de hele website bekeken maar toch nog op sommige vragen geen antwoord gevonden? Laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op: 0541-661640.

Tot ziens op zondag 8 november 2020!

Team-Weerselose Markt

CD- en Platenbeurs

Zondag 8 november 2020

Voor zondag 8 november zoekt de Weerselose Markt, naast de reguliere markt, standplaatshouders welke willen deelnemen aan de platen- en cd-markt. De platenmarkt wordt gehouden op de Weerselose Markt, hier wordt een apart gedeelte vrijgemaakt voor verkopers van platen en/of cd’s.

Op de platenbeurs mogen LP’s / vinyl, CD’s, singles, DVD’s, cassette’s, radio’s, boeken, posters, tijdschriften etc. verkocht worden; alles wat te maken heeft met muziek. Van Utrecht tot Enschede en van Groningen tot Maastricht, iedereen is welkom!

Deelnemen is mogelijk; een standplaats voor verkoop kost €15,- inclusief 2 gratis binnen kramen. Een kraam meet 3 meter. Vermeld bij de boeking a.u.b. dat het om verkoop op de platenmarkt gaat.

CD- EN PLATENBEURS BEZOEKEN

De cd- en platenbeurs bezoeken is voor jong & oud, voor verzamelaars maar ook voor een interessant dagje uit!

De Entree is €1,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren op 1 van onze uitgestrekte parkeerplaatsen naast en tegenover het marktterein.

Foto’s van eerdere edities

Veelgestelde vragen

Onderstaand staan veelgestelde vragen, klik op + voor het antwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier:

De cd en platenbeurs is voor alle leeftijden toegankelijk, cool voor kinderen is dat er ook een kinderspeelparadijs met springkussen aanwezig is.

De toegang bedraagt €1,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De cd en platenbeurs is het thema naast onze reguliere markt, er is dus niet alleen CD- en Platenbeurs.

De cd en platenbeurs is op zondag 8 november 2020 geopend van 12.00 tot 16.00 uur

Weerselose Markt

Bornsestraat 14

7595 LG Weerselo

Het is toegestaan uw hond mee te nemen naar de Weerselose Markt, ziet u er a.u.b. op toe dat de hond aangelijnd is en eventuele behoeftes worden opgeruimd.

Iedere zondagsmarkt heeft een ander “thema”, een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet voor dit thema. Naast het thema vindt er ook de reguliere markt plaats, het aanbod wat men op de zaterdagsmarkten vindt kan ook zondags gevonden worden.

Iedereen kan voor 1 dag koopman zijn op de Weerselose Markt, het is dan niet vanzelfsprekend dat er bij iedere standplaatshouder gepind kan worden. Daarentegen zijn er wel meerdere verkoop plaatsen met pin mogelijkheden.

De Weerselose Markt is zowel een binnen- als buitenmarkt, veel plaatsen zijn buiten ook overdekt dus de Weerselose Markt is geschikt om met elk type weer te bezoeken.

Klik hier om direct naar ons boekingsformulier te gaan. Ook kunt u reserveren door langs te komen op donderdag tussen 13.00 en 17.00 uur of zaterdags onder markttijd.
Telefonisch reserveren is niet mogelijk.
Het is echter niet verplicht om een plaats te reserveren, er is altijd plaats. 1 uur voor aanvang van de markt kan iedere standhouder zich melden bij de standplaatshoudersingang, men krijgt dan een plaats aangewezen naar voorkeur (binnen of buiten -overdekt-).

Dat kan zeker, er is altijd plaats op de Weerselose Markt. U kunt op onze website online reserveren maar u kunt ook gewoon komen zonder te reserveren, adviestijd zondagsmarkt: 11.00 uur.

Gebruik voor overige vragen graag het contactformulier onderaan deze website

WEERSELOSE MARKT

Iedere zondagsmarkt heeft een ander “thema” , een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet voor dit thema. Naast het thema vindt er ook de reguliere markt plaats, het aanbod wat men op de zaterdagsmarkten vindt kan ook zondags gevonden worden.

Contactformulier

Wilt u deelnemen of heeft u andere vragen over de cd en platenbeurs, vul dan onderstaand contactformulier in: