CD- en Platenbeurs2019-04-23T13:37:28+02:00

CD- EN PLATENBEURS

ZONDAG 10 NOVEMBER 2019

12:00 – 16:00 uur

Reserveer een plaats

CD- en Platenbeurs

Zondag 10 november 2019

Voor zondag 10 november zoekt de Weerselose Markt, naast de reguliere markt, standplaatshouders welke willen deelnemen aan de platen- en cd-markt. De platenmarkt wordt gehouden op de Weerselose Markt, hier wordt een apart gedeelte vrijgemaakt voor verkopers van platen en/of cd’s.

Op de platenbeurs mogen LP’s / vinyl, CD’s, singles, DVD’s, cassette’s, radio’s, boeken, posters, tijdschriften etc. verkocht worden; alles wat te maken heeft met muziek. Van Utrecht tot Enschede en van Groningen tot Maastricht, iedereen is welkom!

Deelnemen is mogelijk; een standplaats voor verkoop kost €12,- inclusief 2 gratis binnen kramen. Een kraam meet 3 meter. Vermeld bij de boeking a.u.b. dat het om verkoop op de platenmarkt gaat.

Boek een plaats

CD- EN PLATENBEURS BEZOEKEN

De cd- en platenbeurs bezoeken is voor jong & oud, voor verzamelaars maar ook voor een interessant dagje uit!

De Entree is €1,- per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren op 1 van onze uitgestrekte parkeerplaatsen naast en tegenover het marktterein.

Foto’s van eerdere edities

BEKIJK MEER FOTO’S

WEERSELOSE MARKT

Iedere zondagsmarkt heeft een ander “thema” , een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet voor dit thema. Naast het thema vindt er ook de reguliere markt plaats, het aanbod wat men op de zaterdagsmarkten vindt kan ook zondags gevonden worden.

BEZOEKEN
VERKOPEN