BOEKENMARKT

Zondag 9 juli 2023

12:00 – 16:30 uur

Weerselose Markt

Op deze website vind je alle informatie over de boekenmarkt op zondag 9 juli 2023.

Wanneer je gebruik maakt van onderstaand menu rol je direct naar het punt waarvoor je informatie zoekt. Wil je alle informatie op deze website bekijken? scroll of swipe naar beneden en je komt alle informatie tegen.

Heb je de hele website bekeken maar toch nog op sommige vragen geen antwoord gevonden? Laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op: 0541-661640.

Tot ziens op zondag 9 juli 2023!

Team-Weerselose Markt

09/07/2023
Boekenmarkt
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Menu

Boekenmarkt
Deelnemen
Bezoeken
Spelregels
Foto’s
Weerselose Markt
Route
Contactformulier

Boekenmarkt

Naast de reguliere markt wordt op deze marktdag de boekenmarkt extra onder de aandacht gebracht, overal op het marktterrein zijn diverse kramen te vinden waarop boeken en strips te koop aangeboden worden. Deze dag kun je heerlijk snuffelen en op zoek naar een flinke stapel boeken voor uiteraard mooie prijsjes!

Van Deventer tot Amsterdam en van Dordrecht tot Groningen, iedereen is welkom om zijn of haar boeken, strips, tijdschriften, ansichtkaarten, posters, gedichten of andere producten op het gebied van boekenmarkt aan te bieden.

Boeken verkopen is kosteloos, aanmelden als standplaatshouder kan door ons contactformulier in te vullen, klik hier . Vermeld dat het om verkoop van boeken gaat en wij zoeken een geschikte plaats uit.

Schrijf je vóór zaterdag 8 juli in!

Kom gratis je boeken verkopen!

Om deel te nemen aan de boekenmarkt moet je je even registreren via ons contactformulier. Per reservering worden er maximaal 2 gratis overdekte kramen ter beschikking gesteld, een kraam meet 4 meter

Als je je hebt aangemeld ontvang je via de e-mail van ons een bevestiging, uiterlijk 2 dagen voor de betreffende marktdag ontvang je een bevestigingsmail met daarin de kraamnummer(s). Als je de bevestigingsmail meeneemt en laat zien aan 1 van onze medewerkers op zondag 9 juli kun je gratis naar binnen.

Reserveer een gratis boekenmarkt kraam

“Geen paniek als het weer op de dag zelf even niet mee zit, de reservering bestaat uit overdekte kramen zodat er altijd droog boeken verkocht kunnen worden.”

{of bij heel slecht weer – gaan we niet vanuit -, wordt er gezorgd voor binnenkramen}

Reserveer een gratis boekenmarkt kraam

Boekenmarkt bezoeken

Entree voor de Weerselose Markt is :

Zondag 9 juli : €4,- per persoon

{ Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree }

Reserveer een gratis boekenmarkt kraam

Foto’s

Alle foto’s op deze website zijn van eerdere edities van de Boekenmarkt op de Weerselose Markt