BOEKENMARKT

Zondag 10 juli 2022

12:00 – 16:30 uur

Weerselose Markt

Op deze website vind je alle informatie over de boekenmarkt op zondag 10 juli 2022.

Wanneer je gebruik maakt van onderstaand menu rol je direct naar het punt waarvoor je informatie zoekt. Wil je alle informatie op deze website bekijken? scroll of swipe naar beneden en je komt alle informatie tegen.

Heb je de hele website bekeken maar toch nog op sommige vragen geen antwoord gevonden? Laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op: 0541-661640.

Tot ziens op zondag 10 juli 2022!

Team-Weerselose Markt

10/07/2022
Boekenmarkt
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uur
0
0
Min
0
0
Sec

Boekenmarkt

Naast  de reguliere markt wordt op deze marktdag de boekenmarkt extra onder de aandacht gebracht, overal op het marktterrein zijn diverse kramen te vinden waarop boeken en strips te koop aangeboden worden. Deze dag kun je heerlijk snuffelen en op zoek naar een flinke stapel boeken voor uiteraard mooie prijsjes!

Van Deventer tot Amsterdam en van Dordrecht tot Groningen, iedereen is welkom om zijn of haar boeken, strips, tijdschriften, ansichtkaarten, posters, gedichten of andere producten op het gebied van boekenmarkt aan te bieden.

Boeken verkopen is kosteloos, aanmelden als standplaatshouder kan door ons contactformulier in te vullen, klik hier . Vermeld dat het om verkoop van boeken gaat en wij zoeken een geschikte plaats uit.

Schrijf je vóór zaterdag 9 juli in!

Kom gratis je boeken verkopen!

Om deel te nemen aan de boekenmarkt moet je je even registreren via ons contactformulier. Per reservering worden er maximaal 2 gratis overdekte kramen ter beschikking gesteld, een kraam meet 4 meter

Als je je hebt aangemeld ontvang je via de e-mail van ons een bevestiging, uiterlijk 2 dagen voor de betreffende marktdag ontvang je een bevestigingsmail met daarin de kraamnummer(s). Als je de bevestigingsmail meeneemt en laat zien aan 1 van onze medewerkers op zondag 10 juli kun je gratis naar binnen.

BOEKENMARKT SPELREGELS

  • Inschrijven voor de boekenmarkt is verplicht; anders dan normaal op de Weerselose Markt kunt u niet zonder reservering komen.

  • De verkoop start om 12.00 uur. Deelnemende verkopers dienen zich om 11.00 uur te melden voor het hek bij de ingang van de markt (meest rechtse ingang).

  • U kunt zich inschrijven middels het contactformulier onderaan deze pagina of klik hier. U ontvangt uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de markt de kraamnummer(s) per e-mail. Deze e-mail dient bij aankomst om 11.00 uur getoond te worden aan medewerkers van de organisatie.

  • Etenswaren voor directe consumptie mogen ook op de boekenmarkt niet worden verkocht.

  • Bij slecht weer weer worden voorzieningen getroffen.

  • Een gratis reservering bestaat uit: toegang met 1 vervoersmiddel met 2 volwassenen.

  • Het vervoersmiddel kan tijdens de markt achter de kramen worden geparkeerd, zo is er minimale logistiek nodig om de boeken en aanverwanten op de kramen te krijgen.

  • Artikelen die op de boekenmarkt worden aangeboden dienen te bestaan uit boeken en aanverwanten, te denken aan: ansichtkaarten, posters, tijdschriften, e-readers, etc. Verkopers dienen tot 17.00 uur aanwezig te blijven. Er mag echter vanaf 16.30 uur begonnen worden met inpakken van de niet verkochte artikelen.

  • Deelname is op eigen risico.

  • Verkopers dienen de plaats na de markt weer op te leveren zoals men die ’s ochtends bij aanvang aangetroffen heeft. Er mogen geen spullen achterblijven.

“Geen paniek als het weer op de dag zelf even niet mee zit, de reservering bestaat uit overdekte kramen zodat er altijd droog boeken verkocht kunnen worden.”

{of bij heel slecht weer – gaan we niet vanuit -, wordt er gezorgd voor binnenkramen}

Boekenmarkt bezoeken

Entree voor de Weerselose Markt is :

Zondag 10 juli : €3,- per persoon

{ Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree }

Foto’s

Alle foto’s op deze website zijn van eerdere edities van de Boekenmarkt op de Weerselose Markt